Om oss

Kort om oss

Jape AB grundades 2008 av Janne Forsberg som ett servicebolag riktat mot Bystronic  laserskärmaskiner, 2012 ombildades bolaget till nuvarande form Jape Laserservice AB då även en ny kompanjon togs in i bolaget Roine Karlsson. 

Vi har haft ett långt och givande  samarbete med Bystronic scadinavia AB som Janne även jobbade som anställd hos från 2000 – 2008 

2022 så grundades Rauk Sales AB som ett dotterbolag för att utöka vår försäljning av nya samt begagnade maskiner inom verkstadsindustrin.

Låt siffrorna tala
År av erfarenhet
0 +
Nöjda kunder
0 +

Jape`s affärsidé är att han en snabb och smidig service mot våra kunder samt att vi ska vara väldigt flexibla för att lösa kundernas problem eller inköp.

Vi har lång erfarenhet av Laserskärning och levererar helhetslösningar för kunder vad gäller Service och underhåll, maskinflyttningar, Begagnat inköp samt Nyförsäljning & utbildningar.

Vi tillhanda håller Begagnade Reservdelar, Begagnade maskiner på lager för en snabb och smidig lösning för kunden, samt nya för order.

För att kunna leva upp till dessa åtaganden har vi idag byggt upp ett nära samarbete med ett antal serviceföretag specialiserade flytt och transport av tunga maskiner även många duktiga konsulter på It och montage.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer